Biogasproductie kan een complex proces zijn met veel verschillende problemen die allemaal op verschillende manieren kunnen worden aangepakt. BiogasJG heeft een breed netwerk en de juiste expertise om biogasinstallaties te ondersteunen bij deze uitdagingen. Van biologisch advies tot "personal shopper", wij zullen helpen daar waar we kunnen en meedenken aan een oplossing. 

Op het gebied van de vergisting kunnen we ook andere additieven leveren om bijvoorbeeld schuimproblemen of problemen met de toxiciteit van ammoniak, enz. te behandelen. Wij kunnen u ook onze kijk op de biologie geven, analyses uitvoeren en u een aanbeveling geven om problemen aan te pakken. Hoewel het niet tot de kernactiviteiten behoort, ondersteunt het onze algemene servicegerichte visie waarin deze diensten niet mogen ontbreken.

Ook na de vergister, in het proces van digestaatscheiding, kan BiogasJG een nieuw ontdekt polymeer leveren dat, in eerste testen, heeft aangetoond dat het de capaciteit van banddrogers in het scheiden van digestaat bijna verdubbelt. Hoewel volledig nieuw, kan met de experimentele gegevens uit deze testen ondersteuning worden geboden voor de toepassing van dit polymeer in uw proces.

Nieuws