Home BoZWelkom bij BiogasJG., een BV dat opgericht is in 2014. BiogasJG ondersteunt biogas producenten met hun ontzwavelingsprocessn en met het verbeteren van hun gasproductie in het breedste zin van het woord. We leveren additieven die rechtstreeks in de vergisters kunnen worden gebruikt, als producten en apparaten die het gas kunnen ontzwavelen als een "end-of-pipe" oplossing. Met ondersteuning van onze partner laboratoria, kunnen we biologische analyses uitvoeren, en advies geven hoe het biologische process verbeterd kan worden om the methaan productie te verhogen.

 

In samenwerking met enkele partner, kan BiogasJG (kleinschalige) vergisters, maar ook delen van anaerobe vergister systemen leveren. Daarnaast zijn we actief in gas reinigingsinstallaties, zoals bijvoorbeeld droge gaswassers of filter systemen met actief kool of andere filter media.

Onze opslag en productie faciliteiten zijn gevestigd in Bergen op Zoom in de zuidwesthoek van Noord-Brabant. Onze focus ligt op de werelddelen Europa en Noord en Zuid Amerika, maar we kunnen onze oplossingen over de hele wereld aanbieden. We proberen een "one-stop-shop" te zijn voor onze klanten of in sommige gevallen zelfs een soort van "personal shopper" om in de behoeftes van onze klanten te voorzien. Aarzel niet om ons te contacteren.

Nieuws